Portariuc îl atacă pe Flutur după emisiunea de la Tele M

Ovidiu Portariuc la Tele M BotosaniPrimarul municipiului Botoşani îl atacă pe predecesorul său, Cătălin Flutur, după părăsirea, joi seară, a emisiunii de la postul de televiziune Tele M. Într-un comunicat remis BotosaniNews, Portariuc sugerează că Flutur este „patronul politic” al postului. El spune că Flutur, „deşi a pierdut la ultimele alegeri, nu a învăţat nimic din asta”.

Video! Primarul Portariuc a părăsit platoul în timpul unei emisiuni la Tele M

Iată în continuare comunicatul integral semnat de Portariuc:

Ca primar al municipiului Botoşani, sunt şi voi rămâne un susţinător consecvent al presei, indiferent dacă este scrisă, televizată, radiofonică sau pe internet. Accesul presei la informaţiile de interes public ale Primăriei municipiului Botoşani este, ca şi până acum, garantat. Eu nu îmi permit să dau lecţii ziariştilor, nu pretind să fiu tratat preferenţial şi solicit numai obiectivitate. Un ziarist este credibil dacă relatează corect, făra a distorsiona adevarul.

Nu vreau să am de-a face cu cei care, în numele libertăţii de exprimare, deformează şi manipulează realitatea deoarece consider că aşa ceva nu are nimic de a face cu jurnalismul, ci reprezintă  provocări la care nu doresc să iau parte.

Din acest motiv am fost nevoit ca joi după- amiază să părăsesc studioul postului local de televiziune Tele M, când moderatorul Ionuţ Poclid a încercat ca, prin minciuni rostite în mod repetat, care m-au jignit atât pe mine personal, cât şi instituţia pe care o conduc, să inducă telespectatorilor acelei emisiuni răspunsuri prefabricate, menite să îi satisfacă patronul politic care, deşi a pierdut la ultimele alegeri, nu a învăţat nimic din asta.

Având convingerea că toţi cei care au urmărit acea emisiune mi-au înţeles gestul, îi asigur pe locuitorii municipiului Botoşani de întreaga disponibilitate, atât a mea, cât şi a echipei cu care lucrez pentru binele oraşului.

4 thoughts on “Portariuc îl atacă pe Flutur după emisiunea de la Tele M

  1. Eu nu inteleg ceva!Unde mentioneaza Portariuc numele lui Flutur in comunicat?Nicaieri!Poate e vorba de Roman,Tabuleac,Humelnicu,etc
    Ati intuit dvs. ca de Flutur e vorba?Inseamna ca stitit ceva,poate ne spuneti si noua!Chiar Flutur e patronul politic al lui Poclid?

  2. De Flutur era vorba?Portariuc ne-a lăsat cu ochii in soare cu privire la structura actionariatului televiziunii.Prin oraș circulau mai multe variante,dar presa a elucidat misterul.Multumim!

  3. Comunicatul domnului Portariuc este cinstit si corect, Imi pare rau ca Poclid a inceput sa manince o piine murdara, extrasa din troaca politicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *