O nouă întâlnire Portariuc- Iliuţă, pe tema viceprimarului PNL

Iliuta Viorel- viceprimar BotosaniPrimarul ovidiu Portariuc s-a întâlnit, vineri după-amiază, cu preşedintele organizaţiei municipale a PNL, fostul viceprimar Viorel Iliuţă, pentru a negocia atribuţiile viitorului viceprimar liberal.

Cei doi s-au întâlnit în biroul primarului, iar discuţia a durat circa 45 de minute.

La finalul acesteia, nici Portariuc, nici Iliuţă nu au putut da declaraţii publice lămuritoare despre negocieri.

Am discutat, am negociat. Am avut o discuţie şi începutul negocierii. Negocierea nu s-a terminat. Ne mai gândim. Tema negocierii este legată de viitorul viceprimar„, a spus, la finalul discuţiilor, Viorel Iliuţă, care a spus că se va mai întâlni cu Portariuc luni, pentru o nouă rundă de negocieri.

La rândul său, Portariuc susţine că negocierile au fost începute, însă rezultatul va fi cunoscut săptămâna viitoare.

Portariuc Ovidiu- primar Botosani„Am avut o discuţie legată de ordinea de zi din Consiliul Local şi aştept săptămâna viitoare un punct de vedere cu viceprimarul. Cam astea au fost discuţiile. Am înţeles care sunt cerinţele vis-a-vis de atribuţiile viceprimarului. Am spus că nu mă voi împotrivi, ci, din contra, salut numirea doameni Cătălina Lupaşcu şi aştept venirea în Primărie”, a spus Portariuc.

Primarul susţine că a discutat cu Iliuţă pe tema semnăturilor pe care liberalii vor să le pună pe toate documentele din Primărie.

I-am explicat că există şi alte modalităţi prin care viceprimarul poate fi informat asupra a tot ceea ce se întâmplă în Primărie. Nu e obligatoriu să vizeze. Se pot face rapoarte săptămânale. Există multiple alte modalităţi prin care poate fi informat, la fel cu s-a întâmplat, de altfel, şi până acum”, a spus Portariuc, care este convins că negocierile dintre PSD şi PNL vor fi finalizate cu succes dacă liberalii vor veni cu condiţii „raţionale şi de bun-simţ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *