Preşedintele CJ a trimis auditul la Nova Apaserv!

nova apaserv BotosaniReprezentanţii Consiliului Judeţean au cerut conducerii Nova Apaserv un plan de redresare financiară a societăţii până la mijlocul lunii septembrie. Datoriile societăţii sunt în creştere, drept pentru care preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a trimis, vineri, auditul să verifice cum s-a ajuns în această situaţie.

La datoriile care au fost sunt penalităţi mari şi în creştere, raportat cu un an în urmă. Acum sunt în limite rezonabile, dar nu reuşesc să plătească penalităţile şi dobânzile acumulate la datoriile istorice. Am avut o discuţie cu directorul de acolo şi i-am spus că dacă respectă persoana mea şi PNL să se gândească la două lucruri: ce trebuie să schimbe în echipa lui ca să poată să facă treabă ori coboară el pe poziţia numărul doi şi să găsim împreună poziţia numărul unu„, a spus Florin Ţurcanu.

One thought on “Preşedintele CJ a trimis auditul la Nova Apaserv!

  1. Foarte interesant! Inca o actiune in forta a domnului Turcanu cu incalcarea prevederilor legale. SC Apa Serv SA are propriul birou de audit – daca nu ma inseala memoria – si, in acest caz, nu-i deloc legal sa trimiti auditorii de la CJ …. ca sa ce?
    Daca era vorba despre o supervizare a rapoartelor propriilor auditori de la SC Apa Serv, ar fi fost totul in regula, dar asa……..? S-ar putea ca auditul propriu al societatii sa fie ,,calcat pe cap” de catre directorul gerneral si atunci acei auditori care mistifica adevarul trebuie dati afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *