Marii agenţi economici din Botoşani primesc energie electrică de la Modern Calor

modern calor energie electricaSocietatea Modern Calor face demersuri pentru a-și mări portofoliul de clienți direcți pentru energia electrică produsă în cogenerare. Momentan se poartă discuții cu 11 agenți economici care își desfășoară activitatea în proximitatea centralei electro-termice. O parte dintre aceștia, respectiv Carrefour, Carreman, Rolana Tex, Artsana sau Belrom, au confirmat deja intenția de a încheia un parteneriat comercial cu Modern Calor.

Atragerea acestor noi clienți și sporirea capacități de producere în cogenerare a energiei electrice face parte din strategia de creștere a eficienței economice a sistemului de termoficare proaspăt reabilitat și de susținere a trendului descrescător al prețului energiei termice, fapt care implică inclusiv reducerea cuantumului subvenției acordate de către Consiliul Local.

Încheierea unor contracte de furnizare directă între Modern Calor și firmele amintite aduce avantaje pentru ambele părți. Astfel, societatea aparținând Consiliului Local poate vinde energia la un preț mai bun decât cel obținut la livrarea în sistemul energetic național, iar agenți economici privați pot cumpăra direct energie la un preț mai mic decât de la furnizorii lor actuali.

Modern Calor are deja 14 clienți consumatori de energie electrică racordați direct, printre care companii ca ELECTROALFA, ELSACO, FORMEN`S, G.T. COMPANY sau AQUATERM.

Sursa: comunicat Modern Calor

2 thoughts on “Marii agenţi economici din Botoşani primesc energie electrică de la Modern Calor

  1. Platiti taxa de cogenerare ca sa profite tot cei avuti.Cred ca ROMANII vor accepta cat de curand si taxa pe fumarit,nu vor spune nimic dar mai ales nu vor face nimic .Exemplul vecinilor de la dunare nu le sugereaza nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *