Directorul medical de la Spitalul Judetean, noul sef de Sectie Obstetrica si Ginecologie II

Gina Puflea, coordonator Maternitatea Botosani
Gina Puflea, coordonator Maternitatea Botosani

Directorul medical al Spitalului Judetean, medicul Gina Puflea a promovat concursul pentru ocuparea functiei de sef Sectie Obstetrica si Ginecologie. Aceasta a obtinut cel mai mare punctaj in urma concursului, celelalte doua concurente, medicii Carmen Oprisanu si Gladiola Ilcu, fiind eliminate din concurs intrucat au obtinut sub 50 de puncte la scris.

La proba scrisa, Gladiola Ilcu a obtinut 46 de puncte, Carmen Oprisanu, 35,5 puncte, iar Gina Puflea a primit 85 puncte.

La prezentarea proiectului de management, Gladiola Ilcu a primit 87 puncte, Gina Puflea 99,3 puncte , iar Carmen Oprisanu 92 puncte.

Comisia de concurs a respins contestatiile medicilor Ilcu si Oprisanu ca fiind neintemeiate. Cele doua au contestat modalitatea de organizare a concursului, dar si notele obtinute la cele doua probe.

One thought on “Directorul medical de la Spitalul Judetean, noul sef de Sectie Obstetrica si Ginecologie II

  1. proba de prezentare a proiectului de managemet si discutiile au fost inregistrate video si confirma punctajul obtinut de cele trtei candidate. la fel proba clinica este inregistrat video de catre comisie.
    Doamna Olaru este responsabila de faptul ca le-a obligat pe cele doua Colege sa concureze pentru un post mult prea greu pentru cite cunostinte au.
    Dr Ilcu trebuia sa ramina la DOROHOI. SA EXPLICE CUM A VENIT IN BOTOSANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *