Portariuc oferă noi explicaţii despre plecarea sa din emisiunea de la Tele M

Portariuc la conferinta de presa a PSD BotosaniPrimarul Ovidiu Portariuc a adus, vineri, noi explicaţii pentru gestul său de joi seară de părăsire a unei emisiuni de la Tele M, în care a fost invitat. El a spus, într-o conferinţă de presă, că ar fi dorit ca emisiunea în care era dezbătut raportul primarului la un an de mandat să fie una „obiectivă”.

La fel cum am spus şi în emisiune, dar poate nu s-a înţeles sau nu s-a auzit prea bine, am spus că nu pot să particip la o emisiune la care am fost invitat şi am acceptat, cu deschidere, cu bună-voinţă,  în care concluzia era trasă de la început şi era afişată pe ecran. Practic, explicaţiile mele către cetăţeni nu ar mai fi avut niciun sens, atâta timp cât titlul este o concluzie”, a afirmat Portariuc.

Primarul pune divergenţele cu postul de televiziune Tele M pe seama „ultimele mişcări în acţionariatul acestui post”, fără a oferi detalii. 

Ovidiu Portariuc a părăsit, joi după-amiază, platoul unei emisiuni la postul de televiziune Tele M, nemulţumit că realizatorii acesteia au intitulat emisiunea “Portariuc raportează poveşti”. El a solicitat schimbarea burtierei, însă, pentru că producătorii au refuzat acest lucru, a renunţat la dialog şi a părăsit televiziunea.

Este ultima dată când mai calc în acest post de televiziune”, a afirmat Portariuc înainte de a încheia emisiunea cu Ionuţ Poclid şi Ioan Rotundu.

Vezi aici reacţia din emisiune a primarului!

7 thoughts on “Portariuc oferă noi explicaţii despre plecarea sa din emisiunea de la Tele M

  1. Corect a actionat primarul Poratariuc. Desi pentru cetateni ar fi fost normal
    sa fie informati despre activitatea primarului dupa un an de mandat, faptul
    ca doi neica nimeni i-a pus o eticheta pe frunte de la inceputul emisiunii, fara
    sa astepte concluziile emisiunii reprezinta o grava abatere de la deontologia profesionala. Probabil ca acestia mani8nca si ei o piine extrem de murdara .
    De aceea, nici nu merita sa le acordam atentie.

  2. Ancuta, dar esti agramata rau, fetito! Poratariuc (sic! gura pacatosului), doi neica nimeni i-a pus, mani8nca (sa nu stii diferenta dintre cifre si litere?), piine (de peste 10 ani se scrie pâine, mănâncă etc.). Lipeai afise la PSD in loc sa fii la scoala, in clasa a III-a, asa-i?

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      OOOOOOOOO !!!!!!! Dar ce avem noi aici ??? Un individ PNL-ist sau PDList ,care din ce vad, din lipsa altor argumente incontestabile face de dl.profesor de romana.Acum m-am linistit ….esti grav cu capu’ si chiar nu-mi mai pasa de ce concluzii tragi.Vad ca toti cei care sanctioneaza atitudinea lui Poclid sunt : agramati ,PSD -isti ,inculti .Du-te dle.si te cauta ca esti varza !!!!!!

    2. ba tepes e plin internetul de personaje care cauta greseli gramaticale, te intereseaza subiectul sau corectitudinea scrierii?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Acest individ cred ca e cu capu’.La o postare a mea de ieri ,din alt ziar ,a facut aceeleasi corecturi la niste greseli ivite din graba cu care am tastat .Cine scrie frecvent pe laptop stie ca uneori tastatura mai joaca feste.Ei acest tembel mi-a studiat fiecare virgula,sau litera dublata de tastare .Evident si postarea mea era anti jurnalisti de doi bani si anti postului local TV. care e un mare gunoi aservit CJ.

  4. Tepes tu cand tastezi stai cu dexul langa tine?esti pe langa subiectul discutiei.Cat despre primar asteptam un comunicat in care sa ne spuna pe ce se cheltuie banii nostri si ce proiecte incepute de el lea si dus la bun sfarsit sau urmeaza.cat despre moderatorii emisiunii sunt niste pamblicari care se dau mari reporteri cand habar nu au sa comunice si sa vorbeasca corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *