Florin Ţurcanu : ” Mă autopropun la o emisiune unde să mă întrebe toţi jurnaliştii ce vor”

florin turcanuFlorin Ţurcanu vrea să  participe la o emisiune la care să răspundă la toate întrebările ce i se adresează. Afirmaţia a fost făcută în contextul în care primarul Ovidiu Portariuc a părăsit aseară platoul unei emisiuni fiind nemulţumit de titlul pus pe burtieră. ” Îmi prezint activitatea răspund la orice fel de întrebări venite din partea oricărui jurnalist. Pot spune unde am tipărit raportul de activitate”, a menţionat preşedintele Consiliului Judeţean.

3 thoughts on “Florin Ţurcanu : ” Mă autopropun la o emisiune unde să mă întrebe toţi jurnaliştii ce vor”

  1. Auzi, ma autopropun…Doamne, multi prosti sunt pe meleagurile noastre, dar de ce trebuie sa ocupe functii de conducere? D-le Turcanu, dute si fa injectii la gaini si lasaneeeeeeee!!!!!!!!!!!Poti sa o iei cu tine si pe la fel de desteapta de nevasta-ta ca nu ne suparam!

  2. Turcanu alt inteligent care la penultima campanie cand nu a prins loc de conducere a ramas dator la oameni cu sute de milioane a folosit lumea in campanie si nu i-a platit.lumea te stie domnule si nu pot sa imi imaginez cum naiba ai fost ales.

  3. Domnule presedinte!
    In afara de CIRC mai stii sa faci? Ai adus marele specialist care iti impuie capul cu tot felul de solutii pentru drumuri,si nici macar nu sunt din Botosani! Ai uitat de caldari cu chipul tau si de peklerinele galbene?
    Un analfabet pe care o sa il examinez.Mai tata tu sa nu crezi ca nu o sa dai socoteala.Imparate o sa iti trimit corpul de control si o sa sesizez DNA alaturi de mai multi Botosaneni,vezi ca mergi prea mult cu masina CJ la SULITA!
    Cred ca nu esti un SULITOI. O sa vezi IMPARATE si dupa aceea o sa nevedem!
    Cu dispret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *