Tupeu de şofer: S-a urcat beat criţă la volan în aceeaşi zi în care i s-a reţinut permisul

Un şofer de 46 de ani a fost depistat la volan, sub influenţa alcoolului, în aceeaşi zi în care i s-a reţinut permisul de conducere, pentru alte abateri de la normele rutiere.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.15, a fost identificat în trafic, pe strada 1907 din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, autoturismul condus de Gheorghe D., din comuna Frumușica, judeţul Botoşani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto se afla în perioadă de suspendare a dreptului de conducere, deținând dovadă cu drept de circulație provizorie ( începând cu data de 21.08.2013, până la 04.09.2013 ), fiind deţinător de permis de conducere eliberat de autorităţile italiene.

Şoferul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *