Video! Primarul Portariuc a părăsit platoul în timpul unei emisiuni la Tele M

Ovidiu Portariuc la Tele M BotosaniPrimarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a părăsit, joi după-amiază, platoul unei emisiuni la postul de televiziune Tele M, nemulţumit că realizatorii acesteia au intitulat emisiunea „Portariuc raportează poveşti”. El a solicitat schimbarea burtierei, însă, pentru că producătorii au refuzat acest lucru, a renunţat la dialog şi a părăsit televiziunea.

Este ultima dată când mai calc în acest post de televiziune”, a afirmat Portariuc înainte de a încheia emisiunea cu Ionuţ Poclid şi Ioan Rotundu.

Vezi aici reacţia din emisiune a primarului!

După emisiune edilul a postat pe o reţea de socializare motivaţia gestului său.

„Cu referire la emisiunea din această seară de la TeleM, bănuiesc că mulţi dintre voi aşteptaţi anumite explicaţii legate de atitudinea asumată.Pentru cei care aţi înţeles-o şi mi-aţi trimis zeci de mesaje pe telefon sau facebook de susţinere vă mulţumesc şi cred că împreună putem schimba un mod de a face politică,de a comunica,de a ne raporta la civilizaţia dialogului şi nu în ultimul rând de a ne respecta pe noi înşine”

13 thoughts on “Video! Primarul Portariuc a părăsit platoul în timpul unei emisiuni la Tele M

  1. Felicitari Portariuc!O atitudine potrivită…Felicitari Jurnalistului Rotundu pentru atitudinea manifestata!O mare gafa a lui Poclid ca a marsat pe o idiotenie…Ce-l costa sa schimbe burtiera si sa-l supuna tirului de întrebări pe Portariuc?Oare unde a făcut scoala de jurnalism?

  2. Nu inteleg de ce a refuzat Portariuc sa raspunda pe ce bani s-u tiparit pliantele….. rusine Portariuc rusine PSD

  3. POCLID+ ROTUNDU = PDL …. a-ti incasat ceva de la raposatu? lui S.B. i-a platit rata la masina. Voua ce?

  4. ce tot atata tunati ca PDL…….oamenii nu au uitat promisiunile din campania electorala domnule primaras.ce realizari aveti dvs incepute si finalizate de cand a-ti intrat laconducerea orasului?abia asteptam alegerilesa ne punem vechiul primar inapoi in functie.asteptam totusi demisia caasa ai promis.

  5. Portariuc, dupa modelul Nastase, incearca sa impuna presei ce intrebari sa-i puna. Asteptam DNA pentru a cerceta pe ce bani tipareste Portariuc brosura cu 1001 povesti nemuritoare.

  6. Felicitari Portariuc pentru atitudinea pe care ai avut-o.Nota ZECE. Rotundu si Poclid doua nulitati,emanatii „revolutiei”.Doi basisti care in noaptea alegerilor din vara trecuta erau disperati ca Flutur a pierdut.Ce noroc pe abonatii UPC de pe digital nu se transmite tele’m!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *