Directorii de la Modern Calor ameninţaţi cu demiterea. Vezi motivul!

modern calorPrimarul Ovidiu Portariuc este nemulţumit de managementul de la societatea Modern Calor şi ameninţă cu schimbarea din funcţie a întregii echipe manageriale. Supărarea primarului a pornit de la o cerere venită de la societate, prin care se solicită suplimentarea sumei alocate pentru subvenţia la termie, deşi, susţine Ovidiu Portariuc, la începutul anului s-a stabilit un plafon de subvenţie pentru energia termică. Suma cerută de Modern Calor de la municipalitate se ridică la aproape 20 miliarde lei vechi, asta în condiţiile în care în societate s-au făcut invetiţii majore. Reprezentanţii Modern Calor au motivat lipsa resurselor financiare.

Ne pune momentan într-o situaţie destul de delicată. Părerea mea este că s-ar putea să fie un management defectuos acolo, iar dacă lucrurile nu se remediază, luăm în calcul schimbarea conducerii, a Consiliului de Administraţie, pentru că nu putem merge aşa după ce s-au făcut investiţii de sute de miliarde ani la rând şi plătim rate şi dobânzi. Ce s-a stabilit la începutul anului trebuia respectat de către cei de la Modern Calor. Voi avea o discuţie cu ei. Momentat am înţeles că domnul director este în concediu, dar îl aştept să se întoarcă. Problema este serioasă şi nu poate fi lăsată aşa„, a menţionat Portariuc.

One thought on “Directorii de la Modern Calor ameninţaţi cu demiterea. Vezi motivul!

  1. pai firar voi sa fiti ca aveti salariu de 100 de milioane si nu aveti fonduri?pai munciti si voi pe salariu minim sau 1200 cat are un absolvent de facultate daca gaseste post cu studii,leprosilor mulgeti oamenii de bani sa va umflati buzunarele si va plangeti ca nu aveti finante?tata criza e pentru toata lumea.bine ca imi trimiteti mie facturi acasa cu toate ca am centrala si nici un contract incheiat cu voi,in loc sa va cer eu voua chirie pe tevile ce trec prin casa mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *