Constructorii mall-lui reacţionează după procesul intentat de Dănuţ Prisecariu

uvertura mallReprezentanţii uneia dintre societăţile de construcţii care au fost date în judecată de firma ce administrează Uverura Mall reacţionează după deschiderea acţiunii în instanţă.

Gheorghe Odae, acţionarul firmei Veritas susţine că nu i se poate imputa nimic din lucrările executate, iar acest proces este un „joc” al omului de afaceri Dănuţ Prisecariu.

” Eu am avut lucrări la structura de rezistenţă, am turnat beton. Cum poţi să afirmi că au fost vicii ascunse?”, a menţionat patronul firmei Veritas.

Mai mult decât atât, constructorul susţine că nu a luat la cunoştinţă de procesul intentat în mod oficial, ci doar a aflat informaţii în urma articolului publicat în BotosaniNews.ro.

Societăţile comerciale Victor Construct şi Veritas, patronate de oamenii de afaceri Victor Mihalachi şi Gheorghe Odae, au fost date în judecată de patronul de la Uvertura Mall pe motiv că ar fi întârziat finalizarea lucrărilor la mall, ceea ce ar determinat deschiderea cu întârziere a complexului comercial.

În dosarul 3.513/40/2013 împotriva Veritas şi Construct Design, Prisecariu cere instanţei să oblige „pârâtele” la plata în solidar a unei sume de 833.777,89 lei, cu TVA inclus, reprezentând “beneficiul nerealizat din contravaloarea cuantumului chiriilor din perioada 24 ianuarie- 29 martie 2013 motivat de faptul că toate lucrările suplimentare de remediere efectuate au generat întârzieri în deschiderea obiectivului investițional”.

De asemenea, proprietarul mall-ului cere instanței să oblige Veritas SRL să achite suma de 1,053 milioane de lei pentru daune interese reprezentând „contravaloarea lucrărilor suplimentare efectuate de Moldova Universal SRL Iași pentru remedierea unor lucrări a căror necesitate a apărut din culpa gravă a pârâtei pentru vicii ascunse ale lucrărilor”.

One thought on “Constructorii mall-lui reacţionează după procesul intentat de Dănuţ Prisecariu

  1. De fapt, Prisecariu si Uvertura Mall e cel mai mare tepar ce a venit la noi sa-si bat joc de constructorii nostri. Are de platit sume enorme de bani, de ordinul milioanelor de lei cu care vrea sa-si tepuiasca partenerii. Sper sa-i rupa cineva gatul, gen Victor si sa-l invete minte pe acest ordinar jegos si imputit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *