AJOFM Botoşani emite carduri profesionale europene. Vezi detalii!

ajofm Botosani(2)Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Botoşani face cunoscut ca a inceput procedura de emitere a Cardului Profesional European. Persoanele in cautarea unui loc de munca, precum si persoanele care se afla deja inregistrate in evidentele institutiei, pot sa devina posesorii acestui card adresandu-se personalului  de la  sediul AJOFM sau sediilor locale ale AJOFM Botoşani.

Cardul oferă date despre experienţa profesională a potenţialului angajat, în format digital. Cardul profesional se face gratuit şi conţine fotografia, dar şi toate datele profesionale şi medicale ale persoanei care îşi caută un loc de muncă. Cu un astfel de card, şomerul merge la interviu. Cardul este scanat si angajatorul are în faţă întregul istoric al potenţialului angajat. Cardurile sunt emise în cadrul unui proiect european intitulat „Cardul profesional european – soluţie europeană în căutarea unui loc de muncă”- proiect strategic, la nivel naţional

Obiectivul general al proiectului constă în creşterea calităţii şi transparenţei serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *