Incredibil! Director de instituţie publică, angajat, în acelaşi timp, la o firmă privată

Inspectorul şef al filialei judeţene a Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), Florin Asfatei, şi-a mai luat un loc de muncă la societatea soţiei sale. Şeful ANIF Botoşani susţine că este şef al instituţiei timp de opt ore, iar după program lucrează ca director de imagine la societatea SC Marsfarm SRL ce deţine o farmacie.

” Recepţionez marfa, fac programe, într-un cuvânt îmi fac datoria de soţ. Lucrez după program şi în weekend, iar acest lucru este permis de lege”,a menţionat inspectorul şef. Acesta a mai adăugat că în prezent este în concediu de odihnă de la postul de inspector şef.

Activitatea la firma soţiei este mult mai bănoasă decât cea de inspector şef. Veniturile anuale ca inspector ajung la 37.958 lei în timp ce cu doar jumătate de normă obţine din mediul privat 25.096 lei.

Societatea Marsfarm SRL înregistrat anul trecut un profit de 43916 lei la o cifră de afaceri de 783641 de lei. În cadrul societăţii muncesc patru salariaţi.

ANIF a fost încă de acum doi ani restructurată ajungâd la nivel naţional de la 5.100 de salariaţi la 1500, iar la Botoşani de la 49 la 18.

3 thoughts on “Incredibil! Director de instituţie publică, angajat, în acelaşi timp, la o firmă privată

  1. Ce e rau in faptul ca munceste in doua locuri? Bine macar ca-si plateste darile la stat. Oricum nu vad nici un conflict de interese

  2. Mai Vijelie… teoretic nu-i o problema… Practic, daca ai fi patron si ai afla ca angajatul tau munceste cu spor si intr-un alt loc de munca l-ai concedia in secunda 2… La tine ar veni sa se odihneasca ! Asta face si in postul de la ANIF… se odihneste… pe bani buni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *