Conducerea Spitalului Judeţean consultă angajaţii cu privire la măsurile care ar putea fi luate pentru redresarea unităţii

iliuta in spital 004Conducerea Spitalului Judeţean a cerut şi angajaţilor să vină cu propuneri pentru redresarea unităţii. Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că au fost deja formulate propuneri de către personalul medical şi că acestea vor fi discutate în cadrul Comitetului director.

Un asistent şef a propus să se facă reduceri la analizele medicale, iar pe fiecare secţie să se stabilească un număr minim de analize medicale care trebuiesc făcute. Mai mult, s-a propus ca pacienţii care cer analize suplimentare să fie puşi la plată.

Noi cheltuim mulţi bani pe analize care nu sunt neapărat strict necesare. Ar fi un pachet minimal de analize care trebuie, iar dacă pacientul vrea şi alte analize, atunci să le facă contra cost„, a precizat Viorel Iliuţă.

El spune că cel mai probabil această propunere urmează să fie implementată în spital. De asemenea, s-a propus o economie şi la materialele consumabile de la laboratorul de analize medicale.

„Sunt zilnic tocuri întregi de hârtie consumate. Niciuna din cele două măsuri nu va avea nicio consecinţă asupra actului medical”, a adăugat Iliuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *