Odorizante in saloanele Spitalului judetean. Vezi motivul!

bolnaviReprezentantii Spitalului Judetean iau in calcul folosirea de odorizante in saloane, din cauza mirosului neplacut. De asemenea, sefii de sectii au fost atentionati ca este nevoie de insistenta la curatenia pe sectii.

Este miros in spital si am depistat mai multe surse. Discutam o data de lucrarile de constructii care se executa, discutam despre un miros depistat in caminele de langa spital si discutam despre niste toalete care nu sunt foarte bine folosite sau bine curatate. Astazi (nr. miercuri) , s-au curatat toate caminele, s-au spalat. Asistentii sefi de sectii au fost atentionati ca este nevoie de insistenta la curatenia pe sectii si se gasesc si alte solutii prin saloane, gen odorizante. Sper ca mirosul sa dispara„, a spus Viorel Iliuta.

De altfel, o parte dintre reclamatiile facute la adresa spitalului se refera la mirosul neplacut din unitate.

One thought on “Odorizante in saloanele Spitalului judetean. Vezi motivul!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Impotriva gandacilor, dl director va distribui ochelari negri pentru bolnavi, impotriva gustului pestinential al mancarii de spital, banderole care acopera gura bolnavilor, iar pentru indolenta si nesimtirea asistentelor…. chiar nu mai stiu….poate morfina? Dozele se vor stabili in functie de numarul pacientilor/pat – doza simpla pentru 1 pacient/pat, dubla pentru 2 pacienti/pat, doza moratal;a pentru 3 pacienti/pat. Foarte bun! Uite asa nu cheltuim nimic! Bun manager, inca 2-3 de felul asta in punctele cheie ale judetului si ne-am scos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *