Casieră de la CAR dispărută cu banii

CAR Vorona
Foto: Monitorul de Botosani

Situaţie explozivă la CAR Vorona, după dispariţia casierei Daniela Anghelache, de la punctul de lucru Corni.

Alertaţi de plecarea acesteia, zeci de membri ai Casei de Ajutor Reciproc (CAR) au mers în ultimele zile la sediul instituţiei pentru a verifica situaţia lor financiară. Confruntările nu au fost lipsite de surprize, pentru că unii au descoperit că depunerile lor nu figurează în contabilitate, în timp ce în alte cazuri banii au dispărut din cont. „Din 5.500 de lei, mai am doar 3.300. Restul de 2.200 nu mai sunt”, se plângea un bărbat. O altă femeie, care a depus la CAR 32.000 de lei, a rămas fără mai bine de jumătate din sumă.

Oamenii au cerut explicaţii de la conducerea CAR, însă reprezentanţii instituţiei au ridicat din umeri susţinând că este nevoie de o verificare internă, chitanţele primite de membri urmând să fie confruntate cu chitanţierele de la sediu, dar şi cu sumele evidenţiate în calculator. 

Sătenii au două suspiciuni – ori banii plătiţi nu mai plecau de la punctul de lucru din Corni către CAR Vorona, ori cei de la sediul principal nu mai implementau sumele în calculator.

Scandalul a izbucnit luni dimineaţă, în momentul în care Daniela Anghelache, casiera de la punctul de lucru din Corni, a părăsit locuinţa lăsând un bilet prin care susţinea că a recurs la acest gest întrucât nu mai rezistă presiunilor de la serviciu.

Sursa: Monitorul de Botoşani

2 thoughts on “Casieră de la CAR dispărută cu banii

  1. verificati pe ce bani a facut familia de la CAR Vorona atata avere, doua case, masina de lux etc. este de inteles ca doar se lucreaza numai in familie, tata, mama si fiica.

  2. Daniela Anghelache sa fie adusa in tara.Ea este vinovata de ce a plecat daca nu este vinovata.Nesimptita.O omoram de ajune acasa.Daniela Anghelache este de vina ,nu sefa ei. Da Gigi au avere dar au muncit cinstit oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *