Liderul PER Botoşani doreşte redresarea zonei industriale

Daniel Alexandru, director adjunct ANRSC
Daniel Alexandru

Filiala Judeţeană a Partidului Ecologist Român susţine toate proiectele  care vizează dezvoltarea economică şi crearea locurilor de muncă. Daniel  Alexandu, preşedinte PER Botoşani, consideră că la ora actuală municipiului Botoşani îi lipseşte o strategie de dezvoltare şi de atragere a investitorilor.

Botosaniul trebuie să promoveze o strategie de atragere a investitorilor, o strategie de regenerare a zonei industriale. Celelalte municipii din regiune cum ar fi Suceva, Iaşi sau Neamţ, lucrează deja la astfel de strategii. Municipalităţile analizează posibilitatea acordării de facilităţi pentru investitori precum teren gratuit pentru construcţii, scutiri de taxe şi impozite, energie electrică si termica  ieftină, forţă de muncă calificată. Botoşaniul trebuie să fie atractiv pentru investitori şi pentru crearea locurilor de muncă. Partidul Ecologist Român doreşte  nominalizarea unui viceprimar din partea dreptei care să aibă ca principal obiectiv identificarea de soluţii pentru crearea locurilor de muncă şi creşterea mediului investiţional“, a declarat Daniel Alexandru, preşedinte PER Botoşani.

Sursa. comunicat presa

One thought on “Liderul PER Botoşani doreşte redresarea zonei industriale

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Eu personal cred ca e o prostie aceasta strategie! Nu facem altceva decat sa ne vindem tara cu titlu gratuity! De ce sa atragem investitori straini si sa acordam facilitate la impozite cand in acelasi timp sunt investitori care sunt in zona de ani de zile si incearca sa faca ceva in domeniul industriei si e ei nu ii ajuta nimeni! Nu fac altceva decat sa atraga investitori care sa dea spaga pt facilitatile oferite din banii statului! de ce nu ajuta investitorii locali? de ce trebuie sa facilitam concurenta in tara? Credeti ca strainii or sa cheltuie banii in tara? ma indoiesc! Ne transforma pe noi in sclavi si ei fac banii cu statul roman care intr-un final daca nu incaseaza taxe si impozite tot falimentar va fi!
    Eu cred ca ar trebui bani investiti in unitati de productie romanesti chiar locale ,sa producem aici si sa vindem in Europa sa aducem banii in tara! Numai asa vom avea de castigat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *