Paznicii de la Spitalul Judeţean vor fi trimişi la pregătire

spitalul judeteanConducerea Spitalului Judeţean are în vedere pregătirea unor oameni din interiorul unităţii pentru asigurarea serviciul de pază. După ce a renunţat la serviciile unei firme private, reprezentanţii Spitalului Judeţean au decis, pentru a face economii în buget, să transfere pe posturile de paznic zece angajaţi. În urma unui control inopinat pe timp de noapte, managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, a constatat că o parte dintre aceştia nu-şi fac treaba.

Căutăm oameni care sunt pregătiţi pentru aşa ceva. O să-i luăm din resursele existente ale spitalului şi vom încerca să avem o interfaţă corectă cu cetăţenii şi să prevenim anumite lucruri. Sunt oameni care nu sunt pregătiţi pentru serviciul de pază, nu au această calificare. Vrem să pregătim oameni, să aibă vârsta mai mult de 21 de ani şi nu mai mult de 50 de ani„, a spus Iliuţă.

Acesta a adăugat va fi realizat şi un plan de cooperare cu reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei.

One thought on “Paznicii de la Spitalul Judeţean vor fi trimişi la pregătire

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Faci discriminare Iliutza?Cei +50 din care categorie faci parte ,nu au voie să muncească?Atunci OUT şi tu şi toţi politrucii de peste 50 de ani!Lăsaţi locul tinerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *