Premiera filmului „Sunt o babă comunistă”, la Cinema Unirea

sunt o baba comunistaUna dintre cele mai noi şi mai bune producţii cinematografice româneşti, „Sunt o babă comunistă” va rula la Cinema Unirea din Botoşani. Premiera va avea loc joi, 22 august 2013, de la ora 20.00.

Vezi imagini din film!

Filmul are la bază cartea scriitorului botoşănean Dan Lungu „Sunt o babă comunistă”, care a fost şi rămâne un best-seller. Publicul cititor a fost cucerit de întoarcerile în trecut ale Emiliei care construiau, pas cu pas, o poveste despre nostalgie, despre relaţia cu memoria, despre schimbarea lentă de perspectivă. Sunt o baba comunista! – una dintre cele mai traduse carti ale anului 2009

 La avanpremiera de la Festivalul Internaţional de Film  „Anonimul”, de la Sfantu Gheorghe, pelicula „Sunt o babă comunistă” a fost îndelung aplaudată, iar publicul a râs la toate bancurile şi situaţiile paradoxale din film.

Regia: Stere Gulea
Cu: Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea, Ana Ularu
Gen film: comedie, dramă

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Canada, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *