Parlamentarii cu maşini de lux care nu apar în declaraţiile de avere

masina BMW X5 Verginel GireadaMai mulţi parlamentari aleşi pe colegiile din judeţ conduc maşini de zeci de mii de euro, însă în declaraţiile de avere au specificate autoturisme de o valoare de câteva ori mai mică. Maşinile sunt înmatriculate pe firme cu care aleşii nu mai au, doar teoretic, nicio treabă.

Spre exemplu, deputatul PNL Verginel Gireadă conduce un BMW X5, însă în documentele oficiale apare pe numele său doar un Hyundai din 2006 şi mai multe utialje agricole.

Contactat, deputatul a avut o reacţie sub demnitatea calităţii pe care a căpătat-o în urma voturilor cetăţenilor.

„Nu poţi tu dormi noaptea de ce maşină conduc eu?”, a fost reacţia ce poate fi transcrisă fiind urmată şi de injurii aduse redactorului.

Ascultă aici reacţia golănească a lui Verginel Gireadă!

Un alt ales, senatorul PNL Viorel Grijoraş conduce un Mercedes ML, înregistrată pe fosta sa firmă RVG, în timp ce în declaraţia de avere are trecute trei autotursme pe numele soţiei şi al fiului său, Hyundai Santa Fe din 2007, Lada Niva din 1989 li Dacia Logan din 2009.

” Eu conduc aceeaşi maşină de când mi-am făcut firma. Acum mi-a dat-o fiul meu având în vedere că firma este pe numele său. Sunt un om tipicar şi folosesc doar o maşină, ştiu toate lucrurile unde le-am pus în ea”, a menţionat senatorul.

Un alt ales, deputatul PNL, Costel Şoptică conduce un Mercedes, în declaraţia de avere figurând fără nici un autoturism. Parlamentarul a menţionat în document că este director general în cadrul firmei Top Design SRL şi acţionar unic la societatea General TopCom SRL

masina Mercedes Benz Costel SopticaCât priveşte maşina pe care o foloseşte acesta a menţionat că este a fiului său. ” Maşina este proprietatea fiului meu şi mi-a încredinţat-o printr-un contract de comodat încheiat la notariat”, a afirmat deputatul.

Un alt parlamentar care se plimbă cu maşini luxoase este Roxana Ţurcanu, soţia preşedintelui PNL Florin Ţurcanu. Deputatul PNL are trecute în declaraţia de avere trei autoutilitare marca Mercedes pe care le-a închiriat firmei familiei preşedintelui Consiliului Judeţeann contra sumei de 2500 de lei pe lună. Ca maşină personală Roxana Ţurcanu foloseşte un VW Phaeton.

Toţi aleşii beneficiază de maşini de serviciu şi decontări cu deplasările. Sumele forfetare pe care pot să le folosească lunar ajung la 10.000 de lei.

8 thoughts on “Parlamentarii cu maşini de lux care nu apar în declaraţiile de avere

  1. In Botosani mai sunt multi PROSTI? Botosanenilor va rog sa va treziti la alegeri si hai sa ii destituim.
    Eu voi fi initiatorul Partidului celor cu mina pe INIMA!
    Cu mare drag ,acelasi eu!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    BRAVA!!!! Le uram stimabililor motoare mari, puternice, rezistente si bolizi de ultima generatie pentru a se putea deplasa pe drumurile de….. ale tarii. Muritorii de rand mergem cu carutele. Mie sila de analfabetii si nesimtitii care au ajuns sa ne conduca tara!!!! Dom’le daca le ai din afaceri proprii si din munca cinstita recunoste asta, fii decent, daca nu „ciocu’ mic”. Domnule redactor va urez somn linistita, ei vegheaza la linistea somnului dvs.

  3. Verginel ne face complet de ras.
    Cei care l-au propus pentru a candida pentru Parlament au avut desigur unele interese insa au o mare raspundere pentru faptul ca acest om cu pregatire mai mult decat precara a ajuns acolo. Cum voteaza domnia sa legi cand pregatirea sa este mult sub limita de intelegere a modului cum ar trebui sa functioneze o societate civizilata ?

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    BRAVA!!!!!!! Noi PULIMEA le dorim domnilor si domnitelor sa aibe masine mari, puternice, cu multi cai sa poata merge pe drumurile de ….. ale tarii!!!

  5. Bravo ma! Fain ai mai spus!
    Sunt tare curios ce vor spune cei din conducerea PNL Botosani! In mod normal ar trebui pus sa-si ceara scuze in public! Ce limbaj mai Verginele, tu te crezi pe campurile tale cand vorbesti cu zilierii!

  6. Sincer, nu credeam ca voi ajunge ca in aceasta viata , sa consider politicianul , ca fiind cea mai josnica persoana a societatii si doar pronuntand numele de senator, deputat sau alti ,,alesi’ ‘ , sa-l asociezi imediat cu acela de hot, smenar, trisor, talhar, imoral si tot ceea ce este mai josnic si mai murdar in caracterul unui om!… Dar… sa fim sanatosi, ei nu sunt deloc afectati si traiesc bine merssi, in aceeasi cloaca. Pana la urma, daca o tara si un popor ajunge sa aiba o asemenea haimana de presedinte , de ce ne miram de calitatea clasei poltice, care nupoate fi decat MIZERABILA?!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *