Vezi directorii de şcoli care au fost numiţi începând cu 1 septembrie!

sedinta directori scoliUn numar de 113 directori de scoli au fost validati in functii incepand cu 1 septembrie. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, decizia a fost luata in Consiliul de Administratie de luni, 19 august. Dragos Cristea, purtatorul de cuvant al ISJ, a declarat ca validarea celorlalti directori de scoli se va face in urmatorul CA al ISJ.

Directorii care au fost validati au avut calificativul „foarte bine”.

Cam trei sferturi din directori au fost validati. Sunt in jur de 200 de directori. Din cate stiu, nu sunt schimbari„, a spus Cristea.

Potrivit acestuia, pana pe 30 august are loc centralizarea calificativelor propuse pentru directorii de scoli si transmiterea lor spre analiza in CA al ISJ.

Vezi lista> lista directori scoli

2 thoughts on “Vezi directorii de şcoli care au fost numiţi începând cu 1 septembrie!

  1. domnilor ,multumesc mult vad ca directoatea de la roma renumita cu scandalul transportului elevilor si multe alte prostii nu este pe aceasta lista-poate ne scapati de ea ca ne cad copii in weceuri mizerabile, nui lasa pe copii in scoala la weceu, este mizerie peste tot, nui apa curenta, copii stau in firg iar la ea in cancelarie te inadus de cald

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Păcat că politicul primează în defavoarea competenţei profesionale!75% din cei validaţi sunt puşi pe criterii politice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *