Băut şi fără permis de conducere a avariat două maşini parcate pe Împărat Traian

Politia noaptea accidentUn şofer de 33 de ani s-a urcat băut la volan şi a distrus două maşini parcate. Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Împărat Traian din municipiul Botoşani, s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

În urma cercetării efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Ioan Marius S., din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Împărat Traian, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu alte două autoturisme, parcate.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Botoșani, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, procedură pe care a refuzat-o.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu este posesor de permis de conducere, iar autoturismul condus de către acesta avea autorizația de circulație provizorie, expirată din data de 16.07.2013.

Marius Ioan S este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și refuzul recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *