Vezi ce condiţii pune CJ firmelor care vor participa la licitaţia de deszăpezire

autofreza deszapezire BotosaniConsiliul Judeţean înăspreşte condiţiile de participare la licitaţie a firmelor pentru activitatea de deszăpezire din iarnă. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi bazele de deszăpezire din judeţ au crescut de la patru la şase, respectiv Botoşani, Dorohoi, Truşeşti, Săveni, Darabani, Suliţa. Pentru iarna următoare, CJ va prinde în buget pentru deszăpezire 70 miliarde lei vechi.

Am cerut ca la fiecare bază să am o autofreză, plus volă, plus autogreder, patru camioane care să îmi asigure în maxim zece ore desfundarea tuturor drumurilor, indiferent de mărimea zăpezii. Sper să nu mai avem probleme cu închiderea drumurilor decât o oră-două, când e vântul foarte mare. Vom prinde undeva la 70 miliarde lei, dar nu trebuie să-i cheltuim toţi. Dar nu mai vreau să păţim ca anul trecut când am prins 40 miliarde lei şi a trebuit să caut soluţii legale că am cheltuit mai mult. Vom avea opt autofreze şi două ATV-uri, plus autogredere„, a spus preşedintele CJ.

Contractul pentru deszăpezire nu va mai fi încheiat pe un an, ci pe patru ani.

Iarna trecută, guvernanţii au promis bani pentru lucrările de deszăpezire din decembrie, atunci când judeţul a fost sub nămeţi, însă nu s-a primit niciun leu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *