Drumurile judeţene vor fi protejate cu tratamente bituminoase

turcanu la drumul racovat 1Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, intenţionează să execute pe drumurile din judeţ tratamente bituminoase. El a declarat că drumurile ar fi mai bine protejate şi că există, în plus, garanţia că timp de cinci ani acestea nu  se vor mai strica.Ţurcanu susţine că astfel se va face şi o economie la buget.

Eu am plombat acum drumurile, dar dacă aş veni cu un tratament deasupra nu mai am treabă cinci ani de zile cu el. În cinci ani, eu dau peste 100 miliarde lei pentru plombări. Dacă fac un tratament care mă costă undeva la 1,5 miliarde lei pe Km şi tratez 100 km de drum, eu cu 150 miliarde îl tratez tot şi nu mai dau bani pe plombări„, a spus Ţurcanu.

Investiţia va fi realizată printr-un credit de angajament.

One thought on “Drumurile judeţene vor fi protejate cu tratamente bituminoase

  1. Domnule Turcanu nu vezi ca esti penibil,mai nea turca,era unul pe care tu il copii,punindu-ti afise cu primarii si cei pe care nu ii meriti! Ma nea drumar ce esti nu vezi ca nu te mai accepta cei care te-au promovat BA nea ABATOR.Daca Botosanenii te accepta cred ca de miine venim la tine sa iti dai demisia. EU SINT CEL CARE DE PE 1 septembrie te du jos.Nu am uitat de spagile grase care ti le-ai tras si anul asta.Esti ceeea ce meriti.Vezi ca nu se mai taie vaci se cauta BOI<Tata.
    Eu iti doresc succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *