133 kilometri de drumuri judeţene vor fi modernizaţi de Consiliul Judeţean

turcanu drumPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat că în şedinţa de Consiliu Judeţean de luna aceasta va fi introdus un proiect de hotărâre privind elaborarea unui studiu de fezabilitate în vederea asfaltării a 133 km de drumuri judeţene.

Lucrările se vor desfăşura, potrivit lui Ţurcanu, în 2014- 2015, prin credite de angajament, iar plata va fi eşalonată în perioada 2014- 2016.

Investiţia se ridică undeva la aproape 1000 miliarde lei. Pentru mine este un efort bugetar destul de mare ca să pot plăti în fiecare an 300 miliarde lei, pe lângă alte cheltuieli pe care trebuie să le fac cu întreţinerea drumurilor şi cu deszăpezirea. Vor fi vizate toate drumurile judeţene, în afară de cele care trec prin păduri şi nu sunt circulate. La început am spus că le asfaltez doar pe alea din interiorul localităţilor, dar am făcut o analiză şi le vom asfalta pe toate„, a precizat preşedintele CJ.

Un kilometru de drum asfaltat se va face cu 720.000 de lei.

One thought on “133 kilometri de drumuri judeţene vor fi modernizaţi de Consiliul Judeţean

  1. Domnule Turca pentru dumneata nu cred ca poti sa intelegi sa ai atitia bani.
    Nici macar arendas nu poti sa fii.Nu definesti sinceritatea,bunavointa,bucuria,pretuirea si ai uitat sa citesti.Esti doar una din jigodiile COMUNISTE care vrei sa ai pe cartea de munca ce vrei tu.
    Mare pacat de familia pe care ai avut-o,de nevasta,si de copii pe care nici nu meriti sa le pupi talpile.
    Toate lucrarile de drumuri si altele le revin PUPINLIBERALILOR.Te rog sa crezi ca ma tin de tine.Vreau sa te inlocuiesc si sa raspunzi in fata legii,TICALOS CE ESTI.Vei cadea alaturi de TEHNIC ASIST SI DE VICTOR,cu categorisirea de jpagar-jigodo!!!!!!!
    Te astept

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *