Viorel Iliuta: Mai mult de jumatate din sectiile Spitalului Judetean nu-si realizeaza indicatorii

iliuta in spital 001Mai mult de jumatate din sectiile Spitalului Judetean nu-si realizeaza indicatorii, a declarat managerul Spitalului Judetean, Viorel Iliuta. Acesta a mentionat ca va trebui sa gaseasca formule pentru a echilibra situatia. El spune ca va trebui sa se merga pe spitalizari de zi in unitate, dat fiind faptul ca internarile continue nu sunt platite de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. 

Se pune problema ca aici se munceste foarte mult, ma refer la medici asistenti, personal medical, dar nu se munceste in directia care trebuie. Facem un numar mare de internari in regim de spitalizare continua, insa  doar o parte sunt decontate de Casa, restul inseamna cheltuieli. In schimb, nu ne facem treaba pe spitalizarea de zi„, a mentionat Iliuta.

Acesta a spus ca unitatea spitaliceasca va intra intr-un proces de reorganizare.

2 thoughts on “Viorel Iliuta: Mai mult de jumatate din sectiile Spitalului Judetean nu-si realizeaza indicatorii

  1. Domn’ director…s-a facut cumva la partid lista cu oameni care vor trebui angajati la spital? De ce nu declarati public cum se fac controale cu fiola pe sectii? In halul asta am ajuns? NU NE INVATATI PE NOI CUM SA NE FACEM TREABA. Managementul medical e in sarcina profesionistilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *