Un nou inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar!

Inspectoratul Scolar Judetean
Inspectoratul Scolar Judetean

Schimbare de inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean. Ministrul Educatiei a emis un ordin prin care a numit in functia de inspector general adjunct, incepand cu 1 septembrie, pe Otilia Luca. Aceasta a fost sustinuta de PNL si este sora deputatului Costel Soptica. Posturile de adjuncti in ISJ revin liberalilor, iar acestia nu au fost de acord cu prelungirea mandatului Marilenei Mardare.

Otilia Luca este in prezent inspector scolar . Cea de-a doua funcţie de inspector general adjunct este ocupată de liberala Cătălina Lupaşcu, care urmeaza sa primeasca numirea zilele acestea. Inspectorilor generali le expira mandatul pe 31 august.

3 thoughts on “Un nou inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar!

  1. Felicitari d-nei inspector Otilia Luca! Daca e cineva care intr-adevar merita acest post, aceea este fara indoiala d-na mai sus mentionata! Un om competent care sunt sigur ca isi va face datoria. Am cunoscut-o ca director la Cristinesti… In cei 3 ani a pus scoala de acolo pe picioare transformand-o dintr-o entitate ascunsa intr-o institutie reprezentativa pentru celelalte scoli din zona nu numai pe parte administrativa dar si ca rezultate obtinute de elevi la examenele natioanele si la alte concursuri. Inca o data felicitari si ma bucur ca mai sunt promovati si oameni merituosi!

    1. 1. A avut macar un elev olimpic/ sau cu rezultate bune??? NU!
      2. A fost impusa politic si a r3ezistat doar datorita ,, bunelor relatii” cu primarul comunei care o …. ,,favoriza” … sa zicem.
      3 . A promovat bisericutzele, ignorantii si cotizantii. Asteptam sa transforme ISJ in acelasi fel.
      4 . Denis deriva de la P in loc de D?
      5. Daca am vazut vre-odata un profesor care sa acceada de la PROFESOR CRITICAT IN PRESA DREPT REPETENT LA TITULARIZARE LA TITULAR, INSPECTOR, INSPECTOR GENERAL ADJUNCT… cred ca nu la noi. Acum mai urmeaza ministra. Asteptam…. Tacam complet. Imbecilii pot invata oricat. Daca nu au tupeu si frate ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *