Patru tineri şi un bebeluş din Botoşani, răniţi într-un accident la Suceava

AmbulantaPatru tineri şi un bebeluş în vârstă de doar trei luni de zile au scăpat cu răni uşoare după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în albia unui pârâu. Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 12.45, pe DN 2E, pe raza comunei Cacica.

Conform anchetei poliţiei, Vasile B., în vârstă de 63 de ani, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui autoturism VW Passat, s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un VW Bora din coloană, al cărui şofer, Mihai B., de 29 de ani, din Botoşani, a virat stânga spre un drum comunal. În urma impactului dintre cele două maşini, autoturismul VW Bora a fost proiectat în albia pârâului Dulcea, unde s-a răsturnat.

Din autoturismul VW Bora supraîncărcat au fost răniţi uşor doi tineri de 22 şi 23 de ani, soţ şi soţie, copilul lor de trei luni, încă o tânără de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani. Toţi cinci, precizează poliţia, au fost diagnosticaţi cu leziuni uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care au fost conduşi la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa> Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *