Un botoşănean a provocat un accident rutier în Suceava

accident motocicletaUn tânăr în vârstă de 24 de ani, care conducea o motocicletă, a fost rănit într-un accident rutier din cauza unui şofer care a trecut de pe o bandă de mers pe alta fără a se asigura. Evenimentul rutier s-a petrecut joi, în jurul orei 17.00, pe Calea Unirii din Suceava, la o zi după ce un alt motociclist a fost rănit foarte grav din cauza unui şofer.

Conform anchetei poliţiei, un şofer din Botoşani, Cristian C., în vârstă de 34 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, se deplasa pe banda I de mers de pe artera principală a Sucevei şi a intrat pe banda a II-a, pe care se deplasa regulamentar motociclistul Florin L., tânărul de 24 de ani. În încercarea de a evita impactul, acesta din urmă s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Din fericire, motociclistul nu s-a accidentat foarte grav.  Medicii de la Spitalul Judeţean Suceava au estimat preliminar că acesta a suferit leziuni care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Poliţia precizează că şoferul şi motociclistul au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

Nu la fel de norocos a fost un motociclist în vârstă de 31 de ani, din Vicovu de Sus, care de se deplasa, miercuri, în jurul orei 11.45, pe DN 2, dinspre Rădăuţi spre Suceava. În apropiere de intersecţia cu Pătrăuţi, motociclistul s-a trezit în faţă cu un autoturism al cărui şofer s-a angajat în depăşire fără a se asigura. Impactul a fost extrem de violent, tânărul de pe motocicletă fiind proiectat la aproximativ 50 de metri distanţă. El a suferit trei fracturi deschise la piciorul stâng şi fractură de bază de craniu. Din fericire a supravieţuit, iar medicii care l-au operat au precizat că sunt şanse mari ca piciorul să-i fie salvat.

Sursa: Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *