Alertă cu bombă sexy! O vedetă din Botoşani îşi arată formele pretutindeni FOTO

Dupa luni de zile de cure, tratamente si diete, trupul ei este fara cusur. Si daca tot a tras atata ca sa arate asa, fosta prezentatoare de la Etno Tv, Roxana Vaşniuc, căci despre ea este vorba, s-a recompensat cu o vacanta in Turcia, sa vada si strainii ce frumuseti are Romania. Si-a impachetat cele mai mici si mai sexy costume de baie si dusa a fost.

Cum era de asteptat, blonda a fost remarcata din prima clipa in care a pus picioarul pe plaja si, de cum a scos nasul din hotel, un fotograf s-a “lipit” de ea si nu s-a dat dus pana nu s-a lasat pozata. Cum altfel decat in pozitii care sa-i puna formele in evidenta…
Insa turcul a simtit nevoia sa mai… coloreze putin poza si i-a “angajat” ca partener de shootin un papagal urias, pe cat de frumos, pe atat de periculos, dupa cum s-a plans Roxana.

“Mi s-a parut o idee interesanta insa, recunosc, mi-a fost cam frica. De fiecare data cand ma miscam, riscam sa ma aleg cu zgarieturi urate, caci pasarea strangea ghearele, iar eu inlemneam. Una peste alta, fotografiile au iesit bine, iar eu am scapat nevatamata”, ne-a povestit Vasniuc.
Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *