Vezi ce reacţie a avut antrenorul de la ACS Poli Timşoara, după înfrângerea cu FC Botoşani

Valentin Velcea
Valentin Velcea

Tehnicianul formaţiei ACS Poli Timişoara, Valentin Velcea, a reacţionat într-un mod nefiresc la finalul partidei de sâmbătă seară, pierdută de formaţia sa cu 1-0 în faţa FC Botoşani. Velcea a criticat jocul echipei lui Cristi Popovici şi a contestat calităţile antrenorului botoşănean.

Am întâlnit o echipă care s-a aparat cu nouă jucatori. Vom strânge rândurile mai mult, va trebui să muncim foarte mult pentru a şti să descoasem şi astfel de tactici. Dacă m-aş pune să fac o astfel de tactică nu ştiu dacă aş reuşi. La fiecare meci, echipa aceasta va juca la victorie, n-o veţi vedea niciodată să se apere cu nouă jucători, poate chiar dacă va trebui să risc pentru a-mi călca pe obiectiv sau pentru a scoate punct, echipa va încerca să joace fotbal. De multe ori regula este în fotbal nescrisă şi citită cum o pricep unii, să dai un şut la poartă, să caştigi 1-0, să ai trei puncte. Cred că am avut o a doua repriză de excepţie, cred că am fost net superiori la toate capitolele, dar nu statistic se contabiliezează, ci rezultatul de pe tabelă. Asta e! Increderea pe care o am în potenţialul echipei rămâne aceeaşi şi consider că abia suntem la început, mai avem multe de spus în campionatul Ligii I”, a declarat Velcea.

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 0-1. Vezi clasamentul!

Popovici nu pare a fi deranjat de reacţia omologului său de la Timişoara.

“Până la urmă fotbalul are două faze, faza de atac care place spectatorilor şi faza de apărare pe care sunt obligaţi să o facă toţi jucătorii. E adevărat, noi la Timişoara ne-am apărat în majoritatea timpului, dar am avut ce să apărăm, pentru că am reuşit să marcăm repede, după care am încercat să conservăm rezultatul. Sistemul pe care l-am jucat cu trei fundaşi centrali a fost forţat şi de faptul că practic nu am mai avut soluţii la mijlocaşi de benzi, din cauza accidentărilor”, a declarat, pentru Monitorul de Botoşani,Popovici.

2 thoughts on “Vezi ce reacţie a avut antrenorul de la ACS Poli Timşoara, după înfrângerea cu FC Botoşani

  1. Cand antrenorul echipei gazda prezinta cu infatuare inaintea meciului ca:Botosaniul este un orasel mic si in mod normal sunt favorite gazdele se intampla ca in proverbul cu buturuga mica.Mare atentie la modul cum vor pregatii jocurile echipele care vor venii la Botosani.

  2. Ce tot îi dau astia cu statisticile că nimeni n-a făcut procentul de reusita al nostru la eficacitate.Este de 100 % ? Un sut pe poartă, un gol, ce tot se bagă in seamă toţi filozofii? Si apoi cine mai e si Velcea ăsta că n-am auzit de el să fi fost mare jucător sau antrenor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *