Clubul Tex redeschis cu trupa Fără Zahăr și vipuri

Dorohoienii de la trupa Fără zahăr au cântat, joi seară, mai bine de o oră la club Tex, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, lîngă Spitalul de Pediatrie. Concertul celor doi băieți simpatici, cunoscuți pentru stilul ironic și plin de umor a fost ocazionat de redeschiderea clubului botoșănean de care se va ocupa un grup de tineri, printre aceștia mulți din organizația de tineret PDL.  Aceștia intenționează ca pe lângă programul cu animatoare, să organizeze în fiecare zi de joi, seri muzicale tematice, de karaoke, seară retro, folk, rock ș.a. Programul clubului va fi deschis între orele 8 și 22.00, în fiecare zi, și va fi în regim de club și cafenea.

Trupa Fără Zahăr a deschis seria concertelor care vor avea loc de acum înainte în clubul amintit.  Băieții s-au dovedit extrem haioși atât în abordarea melodiilor cât și în dialogul dintre piesele cântate. Au cântat majoritatea hiturilor, de la „Dumitru”, „Cine mi-a ‘mpușcat maimuța”, „Am înfundat iară closetu'”, „De la sate”, „Neamul lui Peneș Curcanu'” etc.  Prezentarea fiecărei piese care urma să fie cântată a fost spumoasă, cu ironii din partea lui Bobi, fie la adresa colegului, Bobo, a celorlalți colegi din trupă, fie la situații de viață întâlnire, ceea ce a întreținut o atmosferă veselă pentru cei prezenți. Seara s-a încheiat cu momente fierbinți pentru bărbații prezenți în club susținute de două animatoare.

La inaugurarea clubului au participat numeroase vipuri, majoritatea însă din PDL, fostul senator, Dan Humelnicu, fostul viceprimar, Cătălin Alexa, consilierul local, Ovidiu Luca, liderul tinerilor democrat-liberali botoșăneni, Gabriel Alecsandru, dar și senatorul liberal Viorel Grigoraș, care s-a lăsat fotografiat alături de membrii PDL, născându-se astfel comentarii vizavi de noi alianțe între PDL și PNL.  Majoritatea vipurilor prezente au venit împreună cu soțiile, dar și diferiți prieteni. Liderul tineretului democrat-liberal a venit chiar și cu fetița lui, care la un moment dat s-a retras împreună cu soția acestuia și ea prezentă în seara redeschiderii clubului.

Clubul este deschis tuturor celor care doresc să se relaxeze în compania prietenilor la o cafea, un ceai, un cocktail sau o băutură bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *