Patru investiţii inaugurate la Zilele comunei Vlăsineşti

zilele comunei vlasinestiJoi, 15 august , incepand cu ora 11.30, de sarbatoarea hramului bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, au debutat la Vlasinesti manifestarile prilejuite de a IX-a editie a “Zilelor comunei Vlasinesti”.

La aceste manifestari participa, din partea PSD, senatorul Doina Federovici, deputatul Tamara Ciofu si consilierul judetean Costel Patrauceanu.

Primarul Lucian Trufin a pregatit pentru concetatenii sai cateva surprize foarte placute.”Investiţiile sunt de aproximativ trei milioane de euro şi anul viitor mai pregătim câteva proiecte. Vrem să construim o reţea de apă-canal, o baie publică pentru persoanele de vârsta a treia şi o unitate medico socială” a menţionat edilul.

Joi au fost inaugurate patru proiecte realizate cu finantare europeana si guvernamentala,  respectiv 10 km de drumuri comunale modernizati, construire AFTER SCHOOL Vlasinesti, modernizare Camin cultural Sarbi si construire Baza sportiva Vlasinesti.

Apreciez din toate punctele de vedere eforturile pe care primarul Lucian Trufin le face pentru comunitate si care pozitioneaza Vlasinestiul pe harta comunelor care isi merita titulatura de localitate europeana. Ii doresc domnului primar mult succes in continuare si multa putere de munca iar locuitorilor Vlasinestiului la multi ani si multa sanatate” a declarat senatorul Doina Federovici.

De asemenea, noua cupluri care sarbatoresc nunta de aur au fost premiati de primarul Lucian Trufin si recompensate cu diplome si premii in bani.

zilele comunei vlasinesti 2“Consider ca in acest moment cea mai buna solutie de a realiza obiective intr-o comunitate este atragerea fondurilor europene, fonduri nerambursabile, si primarul Lucian Trufin este un model de urmat in acest sens. Intr-un timp foarte scurt s-a reusit schimbarea in bine a acestei comune care nu mai pastreaza aproape nimic din aerul arhaic de alta data” a declarat deputatul Tamara Ciofu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *