Botoşănean bătut cu biciul peste picioare de patron pentru ca i-a cerut bani pentru băutură

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a reclamat la poliţie că a fost bătut cu biciul peste picioare de proprietarul fermei la care a lucrat, după ce i-a cerut acestuia din urmă să-i dea nişte bani.

Victima, Vasile U., din municipiul Botoşani, a sunat marţi, în jurul prânzului, la 112, povestind tot i ce s-a întâmplat.

El a declarat că în acea zi, cu puţin timp înainte, l-a contactat telefonic pe Viorel A., în vârstă de 40 de ani, din comuna Siminicea, proprietarul unei ferme de ovine la care victima a lucrat o vreme ca cioban. Motivul pentru care l-a sunat pe bărbatul din Siminicea, povesteşte botoşăneanul, a fost acela de a-i cere o sumă de bani, să-şi cumpere băuturi alcoolice.

Cei doi au stabilit să se întâlnească într-un imobil nelocuit aflat în îngrijirea proprietarului fermei. Aici, însă, cei doi nu s-au înţeles asupra sumei de bani pe care fostul angajat ar fi trebuit să o primească şi au început să se certe şi să se înjure.

La un moment dat, însă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Viorel A. l-a lovit de mai multe ori pe fostul său angajat cu un bici peste picioare.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe”, se precizează în comunicatul poliţiei judeţene.

Sursa:  Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *