Vezi când vor fi gata bazinele de înot de la Zona de agrement Cornişa

parc cornisa Botosani la predarea amplasamentuluiLucrările la Zona de agrement Cornişa sunt în plină desfăşurare, iar până anul viitor ar trebui realizat mai mult de jumătate din obiectiv, a declarat primarul Ovidiu Portariuc. Acesta susţine că o problemă ţine de finanţare, însă se poartă discuţii cu mai multe bănci în vederea contractării unui împrumut pentru partea de cofinanţare a proiectului.

Primarul Ovidiu Portariuc susţine, de asemenea, că termenul de finalizare a parcului este de doi ani, însă este convins că bazinele de înot vor fi gata anul viitor.

La anul pe vremea asta ar trebui să avem primele bazine. Vom vedea şi graficul de execuţie, în rest e problema strictă a constructorului cum îşi organizează şantierul şi ce alte obiective şi priorităţi are. Nouă trebuie să ne dea la termen lucrările finalizate, dacă nu plăteşte penalizări”, a menţionat Portariuc.

2 thoughts on “Vezi când vor fi gata bazinele de înot de la Zona de agrement Cornişa

  1. sper sa reusiti sa il terminati,..avem si noi nevoie de macar o piscina,c sa nu mai fim nevoiti sa mergem pana la arinis.gura humor …

  2. sa de-a Dumnezeu sa reusiti sa-l terminati caci botosanenii chiar au nevoie de parcul asta!!!!! SPOR LA TREABA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *