Încă un comisar al Gărzii Financiare se transferă la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Vezi cine!

Daniel Moruzi

Fostul subprefect şi comisar al Gărzii Financiare, Daniel Moruzi va activa în cadrul Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). La sfârşitul săptămânii trecute, ONJN a transmis o solicitare de transfer pe adresa secţiei Gărzii Financiare, iar comisarul şi-a dat acceptul.

„Încă nu am primit o numire oficială şi nu pot să comentez la acest moment”, a fost reacţia comisarului.

ONJN este la a doua recrutare de personal din Garda Financiară după ce la jumătatea lunii trecute l-a cooptat pe comisarul Ioan Teodorescu.

Ceilalţi colegi ai comisarilor îşi aşteaptă preavizele de eliberare din funcţie în condiţiile în care Garda Financiară se va desfiinţa. O parte din personal va fi cooptat în noua structură, Direcţia de Antifraudă Fiscală, iar o parte vor rămâne şomeri.

ONJN a fost înfiinţat în acest an şi funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale cu atribuţii în domeniul jocurilor de noroc, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului României. Oficiul are un număr maxim de 200 de posturi, inclusiv demnitarii şi cabinetul preşedintelui instituţiei. Numărul posturilor înfiinţate la această structură va fi scos din organigrama Ministerului Finanţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *