60 de jandarmi, în stradă la manifestările din judeţ

jandarmiÎn perioada 14-18 august, peste 60 de jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la mai multe manifestări religioase, cultural – artistice organizate în diferite localităţi din judeţ.

Miercuri şi joi, echipaje de jandarmi vor asigura ordinea publică pentru buna desfăşurare a manifestărilor cultural artistice care se desfăşoară în localitatea Stăuceni.

De asemenea, joi, echipaje de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani, vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice în localităţile: Băluşeni, Vlăsineşti precum şi la mănăstirea Zosim.

Misiunile de asigurarea ordinii publice vor continua şi-n zilele următoare, astfel jandarmii vor fi prezenţi la datorie, sâmbătă în localitatea Vorona Mare iar în zilele de 17 şi 18 august în Flămânzi, cu ocazia manifestărilor desfăşurate de sărbătorirea zilelor oraşului.

Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte antisociale, Jandarmeria Botoşani recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste activităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, să adopte un comportament civilizat şi să respecte regulile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine.

Totodată, cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

Sursa: comunicat presa

2 thoughts on “60 de jandarmi, în stradă la manifestările din judeţ

  1. Jandarmeria asta mai face si altceva in afara de mersul pe stadion si pe la biserici?ar trebui sa patruleze seara si noaptea prin oras ca distrug prostanii tot ce e frumos si construit recent prin parcuri.sa facut cat de cat parculetul Curcubeu si deja bancile sunt pline de graffiti spatiul ala de joaca va fi distrus si ala cat de curand de capii al coror parinti nu ii intereseaza ca cineva a investit banii nostri acolo ca sa se joace si alti copii nu sa se distruga.sta vaca si se uita la ficiorsu cum trage de stalpii de sustinere a topoganului care e vai de mama lui si cum se urca cu picioarele pe topogane unde altii se dau cu fundul.pastrati fratilor sau nu va mai plangeti ca nu aveti nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *