Flutur despre străzile stricate din municipiu: Au ajuns aşa din cauza reţelei de canalizare

gropi drum saveni 005Fostul primar Cătălin Flutur susţine că drumurile din municipiul Botoşani s-au stricat din cauza reţelei de canalizare. Acesta a afirmat că nu este vorba de problema asfaltului sau a constructorului.

Când au fost ploile mari, amândouă străzile care sunt în pantă, Bucovina şi Săvenilor, au dislocat gurile de canal. Vorbim de problema canalizării„, a spus Flutur.

Primarul Ovidiu Portariuc aşteaptă rezultatul expertizei la drumurile Săveni, Bucovina şi Împărat Traian, străzi care au fost modernizate în urmă cu doi-trei ani şi care sunt deja stricate.

One thought on “Flutur despre străzile stricate din municipiu: Au ajuns aşa din cauza reţelei de canalizare

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa inteleg ca tot tam tamul cu asfaltarile din vremea „onorabilului” a cam fost o mare abureala pe banii contribuabililor ? Neicusorul, puisorule, atunci de ce nu v-ati gindit sa refaceti mai intii sistemul dee canalizare si apoi sa asfaltati pe bani grei si multi in fiecare an strazile ? Cine raspunde acum pentru banii aruncati in vint ? Nu cumva tot prostul (pardon, naivul) de contribuabil botosanean ? Adicatelea noi toti ?
    Si daca tot este asa (cu canalizarea invechita) de ce-l tot tine in brate pe neicusor intreaga mass medie botosaneana. Actualul nu prea a facut mare lucru dar macar nici n-a aruncat cu banii de pamint .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *