Ţurcanu despre artiştii de la Orchestra „Rapsozii Botoşanilor”: Vom trimite acasă pe cei care nu-şi fac treaba

Rapsozii Botosanilor la Targul Agro ZooNoul manager al Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”, Dan Doboş, vrea să aducă în orchestră doi artişti renumiţi de la Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, Doboş se află în tratative cu solişti instrumentişti din judeţul Suceava. În schimb, cei care activează acum în Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” vor fi puşi pe liber dacă nu-şi vor face treaba.

Noul director a vorbit cu mai mulţi artişti care vor să vină să activeze în orchestra de la Botoşani. Ne încadrăm în bugetul care este şi vom trimite acasă alţii care nu-şi fac treaba„, a spus Florin Ţurcanu.

Noul manager al orchestrei, care va fi numit pe funcţie în şedinţa de Consiliul Judeţean de luna aceasta, va trebui să realizeze şi venituri proprii, pe lângă cele pe care orchestra le primeşte de la Consiliul Judeţean.

 

4 thoughts on “Ţurcanu despre artiştii de la Orchestra „Rapsozii Botoşanilor”: Vom trimite acasă pe cei care nu-şi fac treaba

  1. Da’ pe voi cei care conduceti judetul nu va trimite nimeni acasa? ca o faceti suficient de prost.
    eu unul as trimite toata sleahta de voi la munca pe tarla.
    poate s-or lumina si altii si o sa va trimita pe toti de unde a ti venit!

  2. Deja se vede ce director bun va fi Dobos. Conduce prin puterea amenintarii, ca prin puterea exemplului nu poate, el insusi fiind un muzician slab.

  3. Dom’ boier, da’ oamenii aia cum vin de la Suceava, ca matale ai zis ca nu esti capabil sa faci drumul pana la Botosani… ?

  4. Da ,Zama nu citeste note,Trifan cinta la toate instrumentele dar la nici unul bine, cu voi potopul,Dan Dobos dupa un an vei fi somer ,vezi ce a patit Sorin Filip de la Ciprian Prumbescu Suceava ieri l-au demis si a-ti fost clegi de grupa la facultatea facuta de voi ,cu examene si licenta date in garaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *