Facturile la EON, reclamate de reprezentanţii patronatelor: Se comportă ca nişte găinari!

patronate prefectOamenii de afaceri din Botoşani reclamă facturile emise de E.ON. Într-o întâlnire care a avut loc, marţi, la Instituţia Prefectului, reprezentanţii patronatelor au acuzat faptul că facturile la electricitate sunt tot mai mari, iar regularizarea se face tot mai des. Mai mult, ei spun că dacă preţul la electricitate va creşte, multe IMM-uri vor dispărea.

La energia electrică sunt nişte elemente care nu sunt tocmai în regulă. Plătim o cotă concurenţială de piaţă din preţul kilowatului, dar pe partea cealaltă suntem obligaţi să plătim şi certificate verzi. De ce trebuie să plătim de două ori. Scumpirea energiei electrice va duce la dispariţia multor IMM-uri„, a declarat Gelu Lazăr, preşedinte al Patronatului Judeţean al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Botoşani.

Patronii au acuzat faptul că facturile vor fi foarte greu de suportat pentru perioada rece.

Au venit facturi de regularizare din iulie 2012 acum. Păi ce înseamnă asta. La sfârşitul lunii decembrie nu s-a făcut o regularizare? Se comportă ca nişte găinari, dacă îi prinzi bine, dacă nu, nu„, a precizat Manuela Zarug, directorul Serconf..

Prefectul Costică Macaleţi a completat că  „îţi trebuie facultate să cite;ti factura”.

One thought on “Facturile la EON, reclamate de reprezentanţii patronatelor: Se comportă ca nişte găinari!

  1. Numai vorbe !Dar concret nu faceţi nimic!V-aţi dorit puterea pentru a taxa oamenii cu tot felul de stupizenii!E clar că nu sunteţi competenţi,nu aveţi programe,conduceţi fără noimă,mergeţi la vrăjeală….o să vedeţi urmările la primele alegeri,că la locale o să aveţi soarta PDL-ului sigur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *