Cătălin Flutur: Nu este normal ca viceprimarii să nu aibă atribuţii

flutur catalinFostul primar Cătălin Flutur consideră că nu este normal ca viceprimarii să nu aibă atribuţii. El a declarat că numai la Botoşani şi Constanţa viceprimarii nu au atribuţii prin organigramă. Flutur susţine că din scandalul celor din USL pierde oraşul.

Am constatat că în afară de Constanţa, unde viceprimarii nu au atribuţiuni, numai la Botoşani se mai întâmplă ca viceprimarii să nu aibă atribuţiuni prin organigramă. În aceste condiţii răspunderea este numai a ta. Un om singur nu poate să ducă totul. Nu este normal ca viceprimarii să nu aibă atribuţii. Nu are logică„, a spus Flutur.

2 thoughts on “Cătălin Flutur: Nu este normal ca viceprimarii să nu aibă atribuţii

  1. Domnule Flutur, de ce oare nu spui votantilor care sunt prevederile Legii administratiei publice locale cu privire la raspunderile alesilor locali?
    Daca incepeai asa, atunci se putea deslusi foarte bine care este logica dumitale.
    In fapt, logica dumitale este una strict politica, FARA NICI O LEGATURA CU LEGEA. Sigur ca nu este normal ca prin organigrama sa se stabileasca atributii si raspunderi pentru simplul motiv ca primarul , prin dispozitie, poate delega o parte dintre responsabilitatile sale catre cei doi viceprimari. Poate, atentie, nu este obligat si numai daca acesta are incredere in buna credinta si loialitatea ajutoarelor sale( adica ale viceprimarilor). Si cum Iliuta facea gascuta separata, penelista, cum sa ai incredere in el. Sa fim ceva mai seriosi!

  2. apropo de logica: Tovarase Flutur, in 2010, cand a fost repartizata masina de la Bucuresti a DSV Botosani la comuna Concesti pentru ca nu aveau masina la primarie si dumneavoastra ati spus ca daca se da masina la pesedisti poate pleca si conducerea DSV Botosani odata cu ea, vi se pare logic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *