Reprezentantii patronatelor critica cozile de la Inmatriculare Auto si RAR

sedinta prefect patronatLiderul Patronatului National Roman, filiala Botosani, si-a manifestat nemultumirea, in cadrul unui intalniri avute cu prefectul Costica Macaleti, vivazi de aglomeratia existenta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Eugen Achihaei a cerut prefectului sa ia masuri, astfel incat in aceasta institutie sa nu mai existe cozi interminabile, mai ales cand temperaturile sunt ridicate. Acesta a spus, de asemenea, ca ar fi normal ca in institutie sa existe un bancomat pentru bonuri de ordine.

Nu mi se pare normal ca doi-trei agenti economici care isi inmatriculeaza masina intr-o saptamana sa stea in baia aia de la Inmatriculari. Erau 250-300 persoane. Nu trebuie sa stai mai mult de un sfert de ora. Iti iei un bon si astepti. Cea mai mare problema este depunerea documentatiilor la ghiseu. Te farma. Poate gasim solutii„, a spus Achihaei.

Acesta s-a aratat nemultumit si de cozile de la RAR. Prefectul a avut, marti, o intalnire cu patronii din judet. Acestia au ridicat o serie de probleme, o parte dintre acestea urmand sa ajunga si in atentia parlamentarilor botosaneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *