Ţurcanu a rezervat toată Pensiunea Andreea. Accesul „străinilor”, interzis

florin turcanu la pensiunea andreea stauceniPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, şi-a sărbătorit, luni seară, ziua de naştere la Pensiunea Andreea din Stăuceni. Acesta a rezervat întreg complexul patronat de omul de afaceri Miron Alexa, postând la intrarea pe poarta principală un panou „Rezervat”.

Numărul invitaţilor a fost relativ mic (aproximativ 20 de persoane- în special colegi de partid), însă, cu toate acestea, el a închiriat atât restaurantul, cât şi terasa.

florin turcanu la pensiunea andreea stauceniPrintre cei prezenţi s-au adjunctul şefului Poliţiei, Viorel Şerbănoiu, adjunctul şefului Finanţelor, Doru Alupoaie, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunal, avocatul Cristian Popovici, dar şi naşul său, deputatul Dan Bordeianu.

La petrecere nu a fost invitat niciun PSD-ist, pe motiv, că petrecerea e una privată, la care sunt invitaţi cei mai buni prieteni.

florin turcanu la pensiunea andreea stauceniŢurcanu a pregătit invitaţilor, pe lângă alte produse tradiţionale, berbecuţ şi căprior la proţap.

De asemenea, Cozmiţă Lascarache şi Lăutarii Botoşanilor a întreţinut atmosfera, iar noul director al Orchestrei Rapsozii Botoşanilor, Dan Doboş, a susţinut un microrecital de muzică populară.

5 thoughts on “Ţurcanu a rezervat toată Pensiunea Andreea. Accesul „străinilor”, interzis

  1. viorel serbanoiu,finul lui flutur,din acest motiv se laudau intre ei? vorba aia vin ai nostri,pleaca ai nostri…noi ramanem tot ca prostii

  2. la ziua dumitale domnule Turcanu oamenii sunt straini „interzis straini„ >>>>>>>>>>> dar la vot toti trebuie sa fim frati

  3. Stau si ma uit si ma minunez cum alesii nostri mint cu nesimtire, schimba manageri ce fac bai de multime cu presa , …. Intreb si eu …. DE UNDE AI AVUT BANI DIN SALARUL TAU DE BUGETAR „CINSTIT” SA INCHIRIEZI O PENSIUNE?
    Iti zic eu de unde sau imi zici tu?

  4. Parca-i un porc unflat cu tegea Turcanu si uita ca a fost pus in functie de presedinte al CJ de Guvern cand e vorba de a plati impozit pe oile lui tacsu si pamanturile pe care pasc si el si oile se dezice ca un iuda iscarioteanu.Ai o melita de jurist spurcat , ca majoritatea primarilor care au trecut din pdl in pnl. Mai meditati asupra a ceea ce faceti unsurosilor si slinosilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *