Un gest al lui Portariuc care ar putea salva USL. Vezi de ce a fost impresionat Ţurcanu!

florin turcanu de ziua lui Primarul de Botoşani, Ovidiu Portariuc, a făcut, luni, un gest care l-a impresionat pe preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, şi care ar putea salva Uniunea Social Liberală. Portariuc l-a sunat pe Ţurcanu şi i-a urat „La multi ani!” de ziua lui, iar, în plus, l-a invitat la o sticlă de vin în doi.

M-a sunat personal şi am stabilit de comun acord cu dumnealui, la solicitatea domnului primar, sa ne intalnim in cursul saptamanii acesteia doar noi doi la o sticla de vin si am zis: <OK. Niciodata nu voi refuza>. Dumnealui m-a invitat, dumnealui trebuie sa se ocupe cu locul, dansul si masa. Mi-a trimis un trabuc de ziua mea si promit ca diseara voi fuma din trabuc ca sa-i arat ca accept sa fac pace pentru binele locuitorilor municipiului Botosani”, a spus Ţurcanu.

De altfel, Portariuc şi Ţurcanu ar fi discutat la telefon şi despre faptul că între ei ar fi existat influenţe externe, care ar fi tensionat şi mai mult relaţiile politice.

Vezi ce cadou îi cumpără Portariuc de ziua lui Ţurcanu!

One thought on “Un gest al lui Portariuc care ar putea salva USL. Vezi de ce a fost impresionat Ţurcanu!

  1. Mai sa fie. Pipa pacii ca pipa pacii. Da sint foarte curios cum o sa-si treaca trabucul mozolit de la unul la altul ca-n bancul ceausist cu beletul de tramvai : din gura-n gura pina-n fund la taxatoare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *