Vezi ce le-a cerut Ţurcanu primarilor la întâlnirea de la Suceviţa

florin turcanuLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu,  a cerut primarilor, la întâlnirea de la Suceviţa, să realizeze mai multe lucruri pentru cetăţenii din comunitate. Acesta le-a spus primarilor să facă în fiecare sat locuri de joacă pentru copii şi locuri de întâlnire pentru gospodarii satului.

Trebuie să începem să facem lucruri mici, dar de importanţă mare pentru electorat. De la băncile de la poarta cetăţenilor, iar fiecare sat să aibă loc de joacă pentru copii, loc de întâlnire pentru gospodarii satului, şi aici mă refer la o sală unde să aibă o masă de tenis, şah. Plus drumurile să fie împietruite toate, în exterior şi în interior, în câmp„, a spus Ţurcanu.

Acesta le-a recomandat celor aproape 40 de primari liberali să-şi facă societăţi pe lângă primărie, care să le aducă venituri proprii.

Le-am cerut să achiziţioneze utilaje proprii, nu de la firme. Personal voi merge să fac o inventariere cu ei şi să stabilim periodic ce se întâmplă cu localităţile lor, ce fac eu şi ce fac ei„, a mai spus Ţurcanu. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *