PNL nu desemnează viceprimar până când Portariuc nu-şi schimbă atitudinea

portariuc turcanu ciubotaru 003Liberalii botosaneni nu vor desemna un viceprimar pana cand Ovidiu Portariuc nu isi va schimba atitudinea. Florin Turcanu, presedintele PNl Botosani, a criticat, luni, faptul ca primarul Portariuc nu renunta la a-l sicana pe Viorel Iliuta.

De asemenea, Turcanu sustine ca PNL va numi un viceprimar atunci cand Portariuc ii va da drept de semnatura pe documentele interne.

Am discutat si cu domnul Viorel Iliuta si, dupa cum s-a prezentat un coleg primar din USL, PNL nu desemneaza niciun viceprimar pana cand domnul coleg primar nu va clarifica aspectele pe care le-am solicitat sa le clarifice. Vreau transparenta maxima, poate sa nu-I dea nicio atributie, dar sa aiba drept sa vizeze toate documentele care circula prin primarie. Daca ea considera ca sunt legale le vizeaza, daca nu, nu. Sa-i dea drept sa vizeze toate documentele care ies din Primarie, cum le vizeaza si la mine Paval„, a spus Turcanu.

Acesta s-a aratat deranjat si de comentariile facute de Portariuc la adresa fostului viceprimar, criticat de edil ca a avut multe atributii si pe care nu le-a dus la indeplinire.

 Am vazut ca colegul nostru, dupa ce a plecat acolo, tot amarat l-am vazut zilele acestea de atitudinea fostului coleg. Ca inca nu-l lasa sa-si faca treaba acolo. Tot ii mai da peste gura cate una„, a mai spus Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *