Săptămâna Tineretului Liberal, la Botoşani

tnl actiuniZiua Internațională a Tineretului se sărbătorește în fiecare an pe 12 august prin organizarea de diverse activități publice de informare asupra drepturilor și responsabilităților tinerilor din întreaga lume pentru consolidarea societății globale. 12 august a fost declarată Ziua Internațională a Tineretului de către Adunarea Generală a ONU în 1999. În acest scop, Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal Botoșani organizează în perioada 11-17 august o serie de acțiuni cu scopul mobilizării tinerilor botoșăneni pentru a lua parte, în timpul lor liber, la diverse activități specifice în cadrul societății în care trăiesc.

Sub egida “Săptămâna Tineretului Liberal”, TNL Botoșani a dat startul acțiunilor  duminica, 11 august, printr-un flashmob al trupei Evolution Crew, în fața Muzeului Județean Botoșani, acțiune ce a atras atenția botoșănenilor de toate vârstele, nu numai a tinerilor.

Cu aceste campanii de informare, activități recreative și de socializare vrem să încurajam participarea tinerilor la deciziile care le afecteaza viața și să le arătăm că pot contribui pozitiv la societatea în care trăiesc. Încercăm să mobilizăm cât mai mulți tineri în acest scop să ia parte la acțiunile noastre”, a declarat Sorin Cornilă, președintele Organizației Municipale TNL Botoșani.

Programul acțiunilor continuă și în zilele ce urmează. Astfel, luni, 12 august, chiar de Ziua Internațională a Tineretului, TNL Botoșani organizează, începând cu orele 19.00, un cross pe Stadionul Municipal, iar pe 14 august, de la orele 18.00, va avea loc un Tur ciclist pe circuitul Poligon ACR- Memorialul Ipotești. Pe 16 august, TNL organizează, de la orele 21.00, Seara Liberală în Dallas Pub (petrecere-concurs), iar pe 17 august, începând cu orele 10.00, concurs de pescuit sportiv.

Activitățile menite să atragă cât mai mulți tineri sunt dedicate tuturor celor care se simt liberi.

Sursa: comunicat TNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *