A V-a ediţie a taberei naţionale „Eco- Know- life” începe, duminică, la Agafton

tabara agaftonCentrul de agrement «Codrii de Arama» din Agafton găzduieşte a V-a ediţie a taberei naţionale „Eco- Know- life”. Manifestarea se desfaşoară în perioada 11- 17 august 2013 şi cuprinde două module: protejarea mediului înconjurător şi iniţierea în tehnici de autoapărare specifice artelor marţiale, fiecare modul având un progam bine definit pe zile.

Pe lângă cele doua module care cuprind activităţi de ecologizare, prepararea compostului şi iniţiere în tehnici de autoapărare, activitatea taberei va consta şi în activităţi recreativ distractive, drumeţii, carnaval, concurs « Miss Tabăra » , foc de tabără.

Tabăra naţională „Eco- Know- life” are ca punct de plecare nevoia de participare a tinerilor iubitori ai naturii şi mediului înconjurător la acţiuni specializate de educaţia non-formală, cu protejarea mediului şi deprinderea tehnicilor de orientare în timp şi spaţiu, cu mijloace naturale şi a tehnicilor de autoapărare, în condiţii civilizate şi de siguranţă. Faptul că centrul de agrement « Codrii de Aramă» se află într-un cadru natural deosebit, face ca activităţile desfaşurate să fie cât mai atractive şi interesante.

Aceasta tabara este subventionata de Ministerul Tineretului si Sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *