Preşedintele CJ face chef mare de ziua sa. Află unde!

Florin Turcanu de ziua luiPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, îşi va sărbători, luni, ziua de naştere, cu un chef de mari dimensiuni. Şeful CJ, care împlineşte 41 de ani, şi-a invitat prietenii, colegii de partid, parlamentarii, dar şi oameni de afaceri la Pensiunea Andreea de la Stăuceni.

Acolo, Ţurcanu a organizat o petrecere cu peste 150 de invitaţi, pentru care vor fi preparate berbecuţi şi căprior la proţap, dar şi alte bucate tradiţionale.

Vineri, Florin Ţurcanu s-a întâlnit cu patronul pensiunii, Alexa Miron, pentru a stabili menu-ul, dar şi detaliile petrecerii.

Tot Pensiunea Andreea este cea care va pregăti aperitivele pe care Ţurcanu le va servi, luni la amiază, tuturor angajaţilor din Consiliul Judeţean şi din instituţiile subordonate.

Preşedintele CJ s-a întâlnit, vineri şi sâmbătă, cu aleşii locali liberali din judeţ, în cadrul unei „tabere liberale” desfăşurate la Suceviţa. El va marca aici şi ziua sa de naştere pentru primarii, viceprimari şi consilierii PNL, care participă la întrunire alături de soţiile lor.

8 thoughts on “Preşedintele CJ face chef mare de ziua sa. Află unde!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Abatorul facut din bani publici produce…
    Probabil ca si Antonescu si fenechiu sunt asociati precum era campanu la …celelalt abator..
    Halal ziarist si ziar,ii doare pe romani in cur de ziua ciobanului!
    sigur nu publici asta ,nu…sigur ca altfel pierzi ciubucul…

  2. cadouri cacarau,ca sa-l citez pe seful lui ,antenescu clin.CAT MAI MULTE DARURI PENTRU IMPARAT.TARANUL PRIMESTE 50 DE BANI PENTRU UN KG DE GRAU,DE UNDE BANI DE CADOU????

  3. Umflatul prim se serbeaza..uraaa..sa ne traiesti, noi te iubim cinstit deschizator de cale…spre bunastarea tuturor supusilor tai ..la cat mai multe realizari..

  4. E o greseala in titlu. Corect ar fi „Preşedintele CJ face chef mare de ziua sa. Află pe banii cui!”

  5. De ce va mai mirati ca in republica interlopa Romania , un neica nimeni , ajuns ,,pe cai mari’ ‘ , face dezmat de ziua lui?!! Se poarta la greu ! Uitati-va numai ce subiecte elevate abordeaza omul , doar este intre … ,,telectuali’ ‘!… Ci-ca , in urma cu ceva timp, a avut amante bune!!!… Sa itelegem ca acum s-a linistit si s-a stabilit asupra uneia dintre ele ,devenind mai domestic. O fi bine , o fi rau? Nu stim si este neesential pentru noi. Ceea ce ne intereseaza este ca dupa ,,descalecare’ ‘ , sa se vada ceva in urma lui si pentru cetatean, ca de zaiafeturile politicienilor suntem acriti . Oricum toate-s pe banii patronilor sarlatani ,ce sug din tata bugetului cat pot de mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *