Vezi ce atribuţii îi va da Portariuc viceprimarului desemnat de PNL

parcare primarieDacă PNL o va nominaliza pe Cătălina Lupaşcu pe funcţia de viceprimar, ea va primi atribuţii reduse pentru început. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că noul viceprimar va primi atribuţii în mod gradual. El a spus că dacă la Primărie va veni Cătălina Lupascu, se va ocupa pentru început doar de cultură.

Aştept orice numire din partea PNL. Doar să aibă în vedere că primează administraţia în funcţia de viceprimar, nu politica, iar atribuţiile vor fi date gradual, în funcţie de cum va reuşi noul viceprimar să gestioneze domeniul administrativ, pentru că nu putem dintr-o dată să-l încărcăm pe un viceprimar cu foarte multe atribuţii. Aşa am făcut în trecut, am oferit domnului Iliuţă atribuţii, poate mai mult decât era necesar, şi s-a văzut că până la urmă nu a rezistat.  Voi da atribuţii în mod gradual. Întâi va prelua partea de cultură, dacă va fi doamna Cătălina Lupaşcu, iar în momentul când va gestiona aceste probleme fără niciun fel de problemă va primi şi altele”, a spus Portariuc.

Potrivit acestuia, la începutul preluării mandatului, fostul viceprimar Iliuţă a avut 70% din atribuţii, iar viceprimarul Cosmin Andrei doar 30%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *